Brownie cu brânză și merișoare

Brownie cu brânză și merișoare

(0 Recenzii)
Brownie cu brânză și merișoare
  • Porții: 8 persoană
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 35 min.

YouTube видео

Brownie cu brânză și merișoare – un desert fin, cu blat intens de ciocolată și umplutură cremoasă de brânză. Dulceața ciocolatei se îmbină perfect cu aciditatea delicată a merișoarelor, oferind un gust festiv și armonios. Ideal pentru serile de iarnă și mesele de sărbători.

Portie
8
  • Ciocolată neagră
    100 g
  • Ou de găină
    3 buc
  • Zahăr
    120-150 g
  • Făină albă
    35-40 g

Pentru umplutură:

  • Brânză de vaci Căsuța Mea 9%
    250 g
  • Ou de găină
    1 buc
  • Amidon de porumb
    10 g
  • Merișoare
    50 g

Instrucțiuni

  1. Topim untul cu ciocolata în cuptorul cu microunde.
  2. Într-un alt vas amestecăm ouăle cu zahărul, adăugăm amestecul de ciocolată cu unt topit, cernem făina și amestecăm din nou până se mixează ingredientele împreună.
  3. Pentru umplutura de brânză: amestecăm brânza de vaci (prealabil pasată bine) cu zahărul pudrat, adăugăm oul, amestecăm din nou, cernem amidonul de porumb și amestecăm.
  4. Turnăm jumătate din aluatul cu ciocolată într-o formă cu diametrul de 20 cm, unsă cu unt. Răspândim amestecul de brânză pe tavă, presărăm merișoarele, adăugăm restul de aluat cu ciocolată și coacem 35–40 minute la temperatura de 180°C.
  5. Lăsăm să se răcească și savurăm Brownie presărat cu cacao pudră. Sărbători fericite!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare