Brownie cu brânză & merișoare

Brownie cu brânză & merișoare

(0 Recenzii)
Brownie cu brânză & merișoare
  • Timp de pregătire: 40 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Ciocolată neagră 70%
    100 g
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    100 g
  • Zahăr
    150 g
  • Făină
    40 g
  • Brânză de căsuță 9% "Casuța mea"
    250 g
  • Zahăr pudră
    30 g
  • Amidon de porumb
    10 g
  • Afine cranberry
    50 g

Instrucțiuni

  1. Topim untul cu ciocolata în cuptorul cu microunde.
  2. Într-un alt vas amestecăm ouăle cu zahărul, adăugăm amestecul de ciocolată cu unt topit, cernem făina & amestecăm din nou până se leagă ingredientele împreună .
  3. Pentru umplutura de brânză: amestecăm brânza de vaci ( prealabil pasată bine ) cu zahărul pudră, spargem oul, amestecăm din nou, cernem amidonul de porumb & amestecăm.
  4. Tunăm jumătate din aluatul cu ciocolată într-o formă cu Diametru 20 cm, unsă cu unt. Continuăm cu umplutura de brânză, presurăm cu merișoare, adăugăm aluatul rămas cu ciocolată & coacem 35-40 minute, Temperatura 180 C.
  5. Răcim & savurăm Brownie cu cacao pudră. Sărbători fericite!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare