Brânzoaice la tigaie

Brânzoaice la tigaie

(0 Recenzii)
Brânzoaice la tigaie
  • Timp de pregătire: 10 min.
  • Timp de gătire: 10 min.
  • Timp total: 20 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 5,5%
    200 g
  • Făină albă
    2
  • Zahăr
    25 g
  • Esență de vanilie
    1

Instrucțiuni

  1. Amestecăm într-un vas brînza, oul, zahărul, esența de vanilie și jumătate din cantitatea de făină.
  2. Formăm brânzoaicele cîte 50 gr- fiecare.
  3. Prăjim brânzoaicele la foc mediu cu 1 lingură de unt sub capac, pînă se rumenesc ușor pe ambele părți.
  4. Brânzoaicele se primesc foarte fine și pufoase cu o notă ușoara de vanilie.
  5. Neapărat încercați rețeta.
  6. Poftă Bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare