Brânzici cremoase

Brânzici cremoase

(0 Recenzii)
Brânzici cremoase
  • Timp de pregătire: 60 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 90 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 9%
    400 g
  • Zahăr pudră
    50 g
  • Zahăr vanilat
    8 g
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    50 g
  • Ciocolată cu lapte
    200 g
  • Unt de cacao
    20 ml

Instrucțiuni

  1. Brânza de vaci se combină într-un bol, împreună cu zahărul vanilat, zahărul pudră și untul topit.
  2. Pasăm cu un blender, până textura devine netedă și omogenă.
  3. Transferăm masa într-o pungă de patiserie și umplem formele dorite din silicon.
  4. Nivelăm suprafața și dăm în congelator pentru cel puțin 30 de minute.
  5. Pentru glazură, topim ciocolata cu uleiul de cacao în cuptorul cu microunde .
  6. Înmuiați brânzicile în glazură, decorați după dorință.
  7. Transferăm brânzicile pe foaie de pergament și dăm la frigider pentru 2-3 ore. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare