Aperitiv pentru masa de Paști cu sparanghel

Aperitiv pentru masa de Paști cu sparanghel

(0 Recenzii)
Aperitiv pentru masa de Paști cu sparanghel
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 40 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Sparanghel
    18 buc
  • Sare
    după gust
  • Piper negru măcinat
    după gust
  • Aluat foietaj
    1 frunze
  • Prosciutto
    12 tăietură
  • Cașcaval Căsuța Mea Сlasic
    200 g

Instrucțiuni

  1. Întindem ușor aluatul foietaj într-un dreptunghi , împărțim în 6 pătrate.
  2. Condimentăm sparanghelul cu sare, piper negru după gust și amestecăm.
  3. Așezăm în fiecare pătrat câte 2 felii de prosciutto, 2-3 fire de sparanghel și cașcaval răzuit.
  4. Ridicăm 2 colțuri opuse ale patratelor și înfășurăm , apăsăm ușor pentru a se sigila.
  5. Ungem aperitivele cu ou bătut, coacem pînă aluatul foietaj este auriu și pufos aproximativ 30-35 minute, la Temperatura 190 °C.
  6. Serviți imediat!
  7. Paște Fericit!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare