Mozzarella Căsuța Mea pentru pizza și sandvichiuri
250 g
Oregano
1 lingură
Sare
după gust
Boabe de piper negru
după gust
Ulei de măsline
250 ml
Usturoi
2 cățel
Busuioc
după gust
Instrucțiuni
Puneți piersicii tăiați felii și cimbru într-un vas.
Într-o cratiță combinați, oțetul balsamic, oțetul alb, sarea și mierea.
Se pune la plită și se amestecă până când sarea și mierea sau dizolvat.
Turnați lichidul peste feliile de piersici și lăsați pentru 30 de minute.
Asezonăm perlini de mozarella cu oregano, sare, piper, usturoi zdrobit, ulei de masline si fulgi de ardei iute
După 30 de minute înveliți feliile de piersici în prosciutto , sos-ul rămas îl punem la plită și reducem în jumătate
Pe bețișoare mici de frigărui, străpungem frunze de busuioc și perlini de mozarella .
Adăugăm câte un frigărui peste piersicii înveliți și stropiți cu sosul redus .
Savurați!