Aperitiv cu piersici, prosciutto și mozarella

Aperitiv cu piersici, prosciutto și mozarella

(0 Recenzii)
Aperitiv cu piersici, prosciutto și mozarella
  • Timp de pregătire: 60 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Piersică
    3 buc
  • Cimbru
    3 frunze
  • Oțet balsamic
    110 g
  • Oțet
    55 g
  • Apă
    100 ml
  • Sare
    2 linguriță
  • Miere
    2 lingură
  • Mozzarella Căsuța Mea pentru pizza și sandvichiuri
    250 g
  • Oregano
    1 lingură
  • Sare
    după gust
  • Boabe de piper negru
    după gust
  • Ulei de măsline
    250 ml
  • Usturoi
    2 cățel
  • Busuioc
    după gust

Instrucțiuni

  1. Puneți piersicii tăiați felii și cimbru într-un vas.
  2. Într-o cratiță combinați, oțetul balsamic, oțetul alb, sarea și mierea. Se pune la plită și se amestecă până când sarea și mierea sau dizolvat.
  3. Turnați lichidul peste feliile de piersici și lăsați pentru 30 de minute. Asezonăm perlini de mozarella cu oregano, sare, piper, usturoi zdrobit, ulei de masline si fulgi de ardei iute
  4. După 30 de minute înveliți feliile de piersici în prosciutto , sos-ul rămas îl punem la plită și reducem în jumătate
  5. Pe bețișoare mici de frigărui, străpungem frunze de busuioc și perlini de mozarella .
  6. Adăugăm câte un frigărui peste piersicii înveliți și stropiți cu sosul redus . Savurați!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare