Trufe cu cafea și lichior

Trufe cu cafea și lichior

(0 Recenzii)
Trufe cu cafea și lichior
  • Timp de pregătire: 40 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Lichior
    30 ml
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    180 ml
  • Cafea instant
    20 g
  • Ciocolată neagră
    160 g
  • Ciocolată cu lapte
    80 g
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    45 g
  • Ciocolată topită
    după gust

Instrucțiuni

  1. Se infuzionează peste noapte boabele de cafea în smântâna dulce.
  2. Apoi aduceți în punctul de fierbere amestecul, strecurați-l printr-o sită și măsurați exact 115 Grame.
  3. Aduceți din nou în punctul de fierbere crema infuzată cu cafea și turnați-o peste ambele tipuri de ciocolată, turnați siropul de glucoză, așteptați câteva minute și amestecați .
  4. Răciți crema până la temperatura 38-40 grame, adăugați untul moale și pa final turnați lichiorul.
  5. Pasați tot cu un blender, turnați crema într-un vas, acoperiți-l cu folie de plastic până la contat și lăsați la frigider până se răcește complet .
  6. Modelăm trufe a câte 10 grame și congelăm 30 de minute.
  7. Tăvălim trufele în ciocolată temperată sau pudra de cacao.
  8. Lăsăm să se stabilizeze si savurăm. Poftă bună !

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare