Tort “Smântânel”

Tort “Smântânel”

(0 Recenzii)
Tort “Smântânel”
  • Timp de pregătire: 25 min.
  • Timp de gătire: 40 min.
  • Timp total: 65 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină
    200 g
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    100 g
  • Praf de copt
    1
  • Zahăr
    50 g
  • Smântână Căsuța Mea 30%
    600 g

Instrucțiuni

  1. Adăugați zahărul, sarea, praful de copt și amestecați.
  2. Apoi adăugați oul și amestecați din nou foarte bine.
  3. Formați aluatul cu mâinile, înveliți-l în folie alimentară și puneți-l la frigider pentru 30 minute.
  4. Bateți 3 ouă cu 4 linguri de zahăr, cu ajutorul unui tel.
  5. Adăugați smântâna și amestecați cu atenție, până obțineți o textură cremoasă, fără cocoloașe.
  6. Întindeți aluatul cu puțină făină.
  7. Dacă se rupe, nicio problemă, că doar îl puteți lipi mai târziu, în tava pe care ați uns-o cu unt.
  8. Turnați umplutura și puneți tortul la cuptor pentru 50 de minute, la 160 de grade Celsius.
  9. Textura fină și moale a cremei, cu blatul crocant.
  10. Combinația este perfectă!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare