Tort la tigaie

Tort la tigaie

(0 Recenzii)
Tort la tigaie
  • Timp de pregătire: 40 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Zahăr
    50 g
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    25 g
  • Făină albă
    190 g
  • Cremă de brânză
    150 g
  • Lapte condensat
    350 g
  • Bicarbonat de sodiu
    05

Instrucțiuni

  1. Într-un bol, amestecăm oul și zahărul cu un tel.
  2. Adăugăm untul, 2 linguri de miere, praful de copt și amestecăm din nou.
  3. Încălzim totul în tigaie, la foc mic, până obținem o textură omogenă.
  4. Adăugăm făina, amestecăm până se formează aluatul și îl punem la frigider pentru 30 minute.
  5. Împărțim aluatul în 6 bucăți și întindem fiecare bucată cu puțină făină.
  6. Gătim blatul în tigaia uscată, câte un minut pe ambele părți sau până se rumenește.
  7. Tăiem marginile imediat, cât blatul e încă moale.
  8. Amestecăm crema de brânză cu lapte condensat și asamblăm tortul.
  9. Bucățile rămase servesc pentru decorarea tortului.
  10. Îl lăsăm la frigider pentru cel puțin 2 ore, după care putem să-l servim.
  11. Este cea mai facilă și rapidă rețetă de tort pe care am preparat-o vreodată!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare