Tartă cu mere și cremă de frangipane

Tartă cu mere și cremă de frangipane

(0 Recenzii)
Tartă cu mere și cremă de frangipane
  • Timp de pregătire: 30 min.
  • Timp de gătire: 60 min.
  • Timp total: 90 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină albă
    210 g
  • Zahăr
    150 g
  • Făină de migdale
    45 g
  • Sare
    3 g
  • Ou de găină
    3 buc
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    60 g
  • Făină de migdale
    150 g
  • Сoajă de lămâie
  • Vanilie

Instrucțiuni

  1. Se amestecă, făina de grâu, făina de migdale, zahărul și praful de sare. Adăugați, untul moale și formați firimituri umede .
  2. Continuați oul + gălbenușul, se amestecă până se formează aluatul, înveliți în folie și dați la frigider pentru 30 de minute.
  3. Întindeți aluatul cu o grosime de 3 mm, decupăm baza de 18-20 cm, laturi de 3 cm- înălțime și da-ți la frigider cât timp pregătim crema.
  4. Amestecați pudra de migdale, zahărul, făina, ouăle și untul. Adăugați coaja rasă de lămâie și semințele de vanilie, transferați crema într-o pungă de patiserie.
  5. Adăugați crema de frangipane peste blat, așezăm felii de mere la suprafață și coaceți 50-60 de minute, temperatura 170 C. Răciți și savurați. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare