Ruladă de bezea cu fistic și zmeură

Ruladă de bezea cu fistic și zmeură

(0 Recenzii)
Ruladă de bezea cu fistic și zmeură
  • Timp de pregătire: 40 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 70 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Albuș de ou
    190 g
  • Sare
    1 vârf
  • Zahăr
    250 g
  • Amidon de porumb
    25 g
  • Cremă de brânză
    150 g
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    100 ml
  • Zahăr pudră
    20 g
  • Gem de zmeură
    120 g

Instrucțiuni

  1. Într-un vas se bat albușurile cu praful de sare de lămâie și praful de sare, aproximativ 3 minute.
  2. Adăugăm treptat zahărul, continuând să batem 10 minute. La final se adaugă amidonul de porumb, amestecând ușor.
  3. Transferăm bezeaua pe o tavă standardă de cuptor, tapetată cu hârtie de copt siliconizată , nivelând suprafața, lăsând câte un cm de la margini, presărăm cu fistic și coacem 30 de minute, temperatura 140 C.
  4. Se bate crema de brânză cu zahărul pudră, turnăm smântâna dulce, continuând să batem până crema devine pufoasă. La final se adaugă pasta de fistic , se amestecă până la omogenizare.
  5. Acoperim bezeaua deasupra cu o foaie de copt și întoarcem. Înlăturăm forma și îndată scoatem foaia siliconizata.
  6. Lăsăm să se răcească complet, întindem crema cu fistic, apoi gemul de zmeură sau puteți înlocui cu fructe proaspete . Rulăm strâns rulada și dăm la frigider pentru câteva ore. Savurați!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare