Într-un vas se bat albușurile cu praful de sare de lămâie și praful de sare, aproximativ 3 minute.
Adăugăm treptat zahărul, continuând să batem 10 minute.
La final se adaugă amidonul de porumb, amestecând ușor.
Transferăm bezeaua pe o tavă standardă de cuptor, tapetată cu hârtie de copt siliconizată ,
nivelând suprafața, lăsând câte un cm de la margini, presărăm cu fistic și coacem 30 de minute, temperatura 140 C.
Se bate crema de brânză cu zahărul pudră, turnăm smântâna dulce, continuând să batem până crema devine pufoasă.
La final se adaugă pasta de fistic , se amestecă până la omogenizare.
Acoperim bezeaua deasupra cu o foaie de copt și întoarcem.
Înlăturăm forma și îndată scoatem foaia siliconizata.
Lăsăm să se răcească complet, întindem crema cu fistic, apoi gemul de zmeură sau puteți înlocui cu fructe proaspete .
Rulăm strâns rulada și dăm la frigider pentru câteva ore.
Savurați!