Prăjitura San-Sebastian

Prăjitura San-Sebastian

(0 Recenzii)
Prăjitura San-Sebastian
  • Porții: 6 persoană
  • Timp de pregătire: 60 min.
  • Timp de gătire: 60 min.
  • Timp total: 120 min.

Portie
6
  • Brânză de căsuță "Casuța Mea"
    500 g
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 20%
    200 ml
  • Zahăr alb
    150 g
  • Ouă de găină
    3 buc
  • Esență de vanilie sau vanilie
    8 g

Instrucțiuni

  1. Amestecăm crema de brânza până devine omogenă.
  2. Adăugăm, zahărul, zahărul vanilat și amestecam din nou.
  3. Turnăm smântâna dulce.
  4. Încorporăm ouăle pe rând amestecând foarte bine după fiecare .
  5. Se adaugă la final amidonul de porumb și se amestecă până numai avem cocoloașe.
  6. Turnăm compoziția într-o formă tapetată cu hârtie de pergament și coacem la temperatura 230 C, regim umed , aproximativ 25-30 de minute, sau până suprafața este destul de rumenă.
  7. Răcim prăjitura la temperatura camerei, apoi se dă la frigider pentru 4-6 ore.
  8. Prăjitura San-Sebastian poate fi servită cu sos de fructe. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare