Gogoși cu brânză și cașcaval

Gogoși cu brânză și cașcaval

(0 Recenzii)
Gogoși cu brânză și cașcaval
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 40 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 9%
    200 g
  • Cașcaval Căsuța Mea Olanda
    100 g
  • Ou de găină
    1 buc
  • Praf de copt
    1/2 linguriță
  • Făină albă
    80 g
  • Sare
  • Piper negru măcinat
  • Susan

Instrucțiuni

  1. ✅ Într-un vas adăugăm brânza de vaci împreună cu cașcavalul ras prin răzătoare, tot aici adăugăm: oul, praful de copt, făina, sarea ,piper negru, amestecăm și formăm gogoșii.
  2. ✅ Presarăm cu oregano uscat și susan.
  3. ✅ Coacem 20 minute- Temperatura 180 C.
  4. Savurați! Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare