Fursecuri Madeleine cu ciocolată

Fursecuri Madeleine cu ciocolată

(0 Recenzii)
Fursecuri Madeleine cu ciocolată
  • Timp de pregătire: 75 min.
  • Timp de gătire: 15 min.
  • Timp total: 90 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină
    150 g
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    150 g
  • Zahăr
    120 g
  • Coaja de mandarină
  • Praf de copt
    6 g
  • Ciocolată topită
    150 g

Instrucțiuni

  1. Punem ouăle cu zahărul într-un castron, radem coaja de mandarină & batem bine aproximativ 5-7 minute.
  2. Adăugăm făina cu praful de copt, mixăm până nu avem cocoloașe.
  3. Turnăm untul topit & răcit, amestecăm până se omogenizează.
  4. Acoperim aluatul cu folie alimentară & dăm la frigider pentru 30 minute. ( transferăm aluatul într-o pungă de patiserie, pentru a umple mai ușor fomele ).
  5. Umplem 2/3 din forme pentru Madeleine ( la dorință ungem cu ulei ) cu aluat & coacem 15 minute- Temperatura 180 C.
  6. Punem fursecurile pe un grătar să se răcească.
  7. Adăugăm ciocolată topită în forme , scufundăm fursecurile & dăm la frigider până se întărește ciocolata.
  8. Savurați!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare