Fursecuri crocanți cu cacao și migdale

Fursecuri crocanți cu cacao și migdale

(0 Recenzii)
Fursecuri crocanți cu cacao și migdale
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 15 min.
  • Timp total: 30 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    120 g
  • Zahăr pudră
    65 g
  • Sare
    1 vârf
  • Vanilie
    3 g
  • Ou de găină
    25 g
  • Făină albă
    135 g
  • Făină de migdale
    30 g
  • Pudră de cacao
    10 g
  • Praf de copt
    2 g

Instrucțiuni

  1. Puneți untul moale cu sarea într-un bol, amestecați cu un tel, adăugați zahărul pudră, continuând să amestecați până se încorporează.
  2. Turnați oul și vanilia, amestecând până la omogenizare.
  3. Continuați cu laptele, făina de grâu, făina de migdale, pudra de cacao și praful de copt.
  4. Transferați aluatul într-o pungă de patiserie cu o duză stelată și formați fursecuri în forme rotunde, apoi coaceți 15 minute, temperatura 170 °C.
  5. Răciți complet . La dorință scufundați în ciocolată topită, presărați cu nuci măcinate, dați la congelator pâna la stabilizare, apoi savurați cu plăcere ! 🍂 Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare