Clătită olandeză cu cacao

Clătită olandeză cu cacao

(0 Recenzii)
Clătită olandeză cu cacao
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 15 min.
  • Timp total: 30 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Zahăr
    50 g
  • Sare
    după gust
  • Făină
    200 g
  • Cacao
    35 g
  • Lapte Căsuța Mea Gama Premium 3.4% - 6.0%
    150 ml
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    50 g
  • Ouă de găină
    2 buc

Instrucțiuni

  1. Într-un bol, amestecați cu un tel ouăle, făina, zahărul, sarea și cele două linguri de cacao, până când vor dispărea toate cocoloașele.
  2. Turnați laptele, amestecați bine, după care lăsați aluatul ”să se odihnească” 20 de minute.
  3. Topiți untul punand forma de copt în cuptor, apoi turnați aluatul în forma fierbinte și lăsați-l la copt timp de 17 minute, la 200 de grade Celsius.
  4. Serviți clătita cu zahăr pudră, banană, pomușoare și bucăți de ciocolată.
  5. Iubitorii de ciocolată vor aprecia cu siguranță acest mic dejun sau desert!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare