Cheesecake porționat cu fistic

Cheesecake porționat cu fistic

(0 Recenzii)
Cheesecake porționat cu fistic
  • Timp de pregătire: 30 min.
  • Timp de gătire: 40 min.
  • Timp total: 70 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Biscuiți
    250 g
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    140 g
  • Cremă de brânză
    650 g
  • Ou de găină
    2 buc
  • Zahăr pudră
    60 g
  • Pastă de nuci
    25 g
  • Sare
    1 g
  • Vanilie
  • Gem de zmeură
    400 g
  • Vișine
    150 g
  • Zahăr
    60 g

Instrucțiuni

  1. Amestecați pesmetele de biscuite cu untul topit, porționați în borcane ( volumul 200 gr ).
  2. Amestecați crema de brânză cu zahărul pudră, adăugați pasta de fistic și vanilie după gust.
  3. Amestecați până primiți o textură omogenă.
  4. Adăugați ouăle treptat și sarea.
  5. Turnați frișca, amestecați din nou.
  6. Porționați în borcanașe peste pesmete .
  7. Coaceți 40 de minute, temperatura 120 °C, apoi răciți complet și dați la frigider pentru 8 ore.
  8. Duceți în punctul de fierbere piureul de zmeură împreună cu zahărul.
  9. Adăugați vișina, fierbeți 1 minut și răciți.
  10. 🎄 Deasupra cheesecakeurilor răcite, adăugați sos cu fructe și savurați!
  11. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare