Mozzarella Căsuța Mea pentru pizza și sandvichiuri
150 g
Instrucțiuni
Într-o cratiță, călește ceapa în uleiul de măsline până devine translucidă. Adaugă vinul alb și lasă-l să fiarbă 2–3 minute.
Toarnă apa (sau supa) și smântâna, apoi încorporează făina, amestecând constant. Fierbe sosul la foc mic timp de 5–6 minute, până se îngroașă. Potrivește de sare și piper.
Umple tuburile de cannelloni cu bucățile de sparanghel.
Așază frunzele de spanac crud pe fundul unui vas termorezistent. Deasupra, aranjează cannelloni umpluți.
Toarnă sosul alb peste cannelloni, astfel încât să fie bine acoperiți.
Presară mozzarella rasă din belșug.
Coace în cuptorul preîncălzit la 190°C timp de aproximativ 30 de minute, până când cannelloni devin fragezi și frumos rumeniți.
Sugestie de servire: servește cu o salată fresh și un strop de suc de lămâie pentru un plus de prospețime.
Poftă bună!