Cannelloni cu sparanghel, spanac și sos alb cremos

Cannelloni cu sparanghel, spanac și sos alb cremos

(0 Recenzii)
Cannelloni cu sparanghel, spanac și sos alb cremos
  • Porții: 4 persoană
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
4
  • Paste Cannelloni
    12 buc
  • Sparanghel
    12 buc
  • Sare
    după gust
  • Piper negru măcinat
    după gust

Pentru sos:

  • Ceapă
    1 buc
  • Ulei de măsline
    2 lingură
  • Vin alb sec
    100 ml
  • Apă
    500 ml
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 20%
    200 ml
  • Făină albă
    2 lingură
  • Sare
    după gust
  • Piper negru măcinat
    după gust

Adăugător:

  • Spanac
    după gust
  • Mozzarella Căsuța Mea pentru pizza și sandvichiuri
    150 g

Instrucțiuni

  1. Într-o cratiță, călește ceapa în uleiul de măsline până devine translucidă. Adaugă vinul alb și lasă-l să fiarbă 2–3 minute. Toarnă apa (sau supa) și smântâna, apoi încorporează făina, amestecând constant. Fierbe sosul la foc mic timp de 5–6 minute, până se îngroașă. Potrivește de sare și piper.
  2. Umple tuburile de cannelloni cu bucățile de sparanghel.
  3. Așază frunzele de spanac crud pe fundul unui vas termorezistent. Deasupra, aranjează cannelloni umpluți.
  4. Toarnă sosul alb peste cannelloni, astfel încât să fie bine acoperiți.
  5. Presară mozzarella rasă din belșug.
  6. Coace în cuptorul preîncălzit la 190°C timp de aproximativ 30 de minute, până când cannelloni devin fragezi și frumos rumeniți.
  7. Sugestie de servire: servește cu o salată fresh și un strop de suc de lămâie pentru un plus de prospețime. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare