Brad de sărbătoare

Brad de sărbătoare

(0 Recenzii)
Brad de sărbătoare
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 25 min.
  • Timp total: 40 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Aluat foietaj
    500 g
  • Spanac
    340 g
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 5,5%
    170 g
  • Ceapă
    1 buc
  • Cașcaval Feta
    70 g
  • Ulei de măsline
    2 lingură
  • Usturoi granulat
    după gust
  • Oregano
    1 frunze
  • Ardei iute
    după gust
  • Lapte Căsuța Mea 3,5%
    2 pahar

Instrucțiuni

  1. Călim ceapa tocată mărunt 4-5 minute, condimentăm cu usturoi granulat, oregano, piper negru și ardei iute.
  2. Deasupra adăugăm spanacul proaspăt sau congelat, călim 2 minute ( scurgem la nevoie excesul de apă).
  3. Într- un vas mixăm brânza de vaci cu un blender până primim o compoziție fină, adăugăm amestecul de brânză și amestecăm.
  4. Aluatul foietaj îl întindem cu sucitorul cu diagonala de 30x 30 cm 2 patrate, apoi tăiem într-o formă triunghiulară.
  5. Umplem pe toată suprafața primul triunghi cu amestecul de brânză.
  6. Presurînd pe alocuri cu brânză feta, deasupra adăugăm cea de a 2 parte de aluat foietaj.
  7. Ungem suprafața cu ou bătut împreună cu laptele.
  8. Coacem brăduțul în cuptorul preîncălzit la temperatura 180 °C pentru 25 de minute.
  9. Este o rețetă de aperitiv delicioasă și foarte gustoasă.
  10. Sărbători Fericite!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare