Blinele sărate

Blinele sărate

(0 Recenzii)
Blinele sărate
  • Timp de pregătire: 30 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Lapte Căsuța Mea 2,5%
    400 ml
  • Zahăr alb
    40 g
  • Uleiuri
    40 ml
  • Drojdie uscată
    4 g
  • Făina de grâu este albă
    300 g
  • Sare
    vârf
  • Caviar
  • Cremă de brânză
  • Cimbru verde

Instrucțiuni

  1. Se amestecă făină cernută, zahărul și drojdie uscată. Lăsam pentru 10 minute să se odihneasca.
  2. Turnăm lapte călduț, uleiul adăugăm praful de sare .
  3. Se acoperă cu o folie alimentară și lăsăm pentru 30 de minute la crescut într-un loc călduț.
  4. Se încinge o tigaie, ( la dorință se adaugă ulei vegetal ), formăm blinele cu o linguriță și prăjim la temperatură medie-mică pe ambele părți până se rumenesc.
  5. Servim blinelele cu cremă de brânză, caviar și verdeață. Poftă bună.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare