Biscuiți Madeleine cu lămâie

Biscuiți Madeleine cu lămâie

(0 Recenzii)
Biscuiți Madeleine cu lămâie
  • Timp de pregătire: 40 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 70 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină
    150 g
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    150 g
  • Zahăr
    120 g
  • Coajă de lămâie
  • Praf de copt
    6 g
  • Zahăr pudră

Instrucțiuni

  1. În primul rând se topește untul până la temperatura 45-50 C.
  2. Apoi într-un vas se bat ouăle, zahărul și trimolinul ( poate fi înlocuit cu aceiași cantitate de zahăr ), folosind un tel.
  3. Se toarnă esența de vanilie, radem coaja de lămâie.
  4. Continuăm cu făina și praful de copt .
  5. Turnăm untul topit și sucul de lămâie.
  6. Se amestecă, apoi se acoperă cu peliculă până la contact cu aluatul și se dă la rece pentru 6-8 ore.
  7. Umpleți celulele formelor de Madeleine cu 70-80 % din volum cu aluat. ( prealabil unse cu unt și pudrate cu făina )
  8. Coacem biscuiții 15-18 minute, temperatura 190 C.
  9. Lăsăm pentru 10 minute sa se răcească, apoi folosind o pensulă ungem cu glazură suprafața și putem savura cu plăcere. Pofta bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare