Când pregătim o masă festivă, credem în primul rând ca bucatele să fie reușite. Dar de mirosul diferitelor produse aromate care rămân pe hainele și mâinile noastre în timpul procesului de gătit, ne amintim doar mai târziu, când încercăm să scăpăm de acest miros.
Spălarea regulată a mâinilor nu ajută întotdeauna. Indiferent cât de bine și cu ce săpun ne spălăm mâinile, unele mirosuri rămân pe ele câteva ore. Cum totuși să eliminați mirosul intens de usturoi de pe mâini?
Data viitoare când veți avea de gând să pregătiți un fel de mâncare cu usturoi, cumpărați câteva lămâi, pe care trebuie să le tăiați în felii și să vă lubrifiați liber mâinile cu suc și pulpă de ele. Apoi spălați-vă mâinile cu apă curentă și mirosul de usturoi va dispărea, de parcă nici nu a fost.
Savurați din plin plăcerea de pregătire!
Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.
Autentificare