Lucrurile elementare conțin o mulțime de secrete care afectează în mod direct rezultatul. La prima vedere, prepararea cerealelor este un proces elementar, dar și aici se găsesc deseori întrebări.
Noi am cules cele mai frecvente greșeli comise la fierberea cerealelor și știm cum să le evităm.
Rezultatul poate fi mai rău la gust, sau terciul poate fi insuficient friabil.
Prin urmare, clătiți cerealele cu apă curgătoare până devine ea transparentă. Apoi cerealele se pun într-o sită să se scurgă lichidul.
Consistența finală depinde de raportul dintre apă și cereale. Cel mai des raport este de 1 la 2, adică o măsură de cereale și două de apă, dar întotdeauna trebuie să atrageți atenția la recomandările producătorului, deoarece producătorul poate face pregătiri preliminare, sau poate măcina cerealele pentru o preparare mai rapidă.
De obicei terciul se primește mai decojit, dacă este fiert la foc mare. De aceea fierbeți cerealele la foc mediu, sau mediu-scăzut.
Se recomandă fierberea cerealelor în apă, apoi se adaugă lapte până este gata terciul.
Conținutul de grăsime al laptelui se alege după gustul dvs., mai gras sau mai lichid.
Uneori în loc de lapte se folosește cremă pentru un gust mai delicios.
Cel mai bine este să luați un vas cu pereți groși, astfel încât temperatura în timpul preparării nu se va schimba prea mult și căldura nu va afecta agresiv cerealele. Adică vedeți grosimea nu mai mult decât 3-4 mm.
Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.
Autentificare