Cum să alegeți un dovleac bun

Cum să alegeți un dovleac bun

Cum să alegeți un dovleac bun

Cum să alegeți un dovleac bun   acordați atenție aspectului dovleacului • pielea dovleacului trebuie să fie intactă • pielea moale poate duce la putrezire • tulpina trebuie să fie uscată și puternică • alegeți dintre doi dovleci identici cel care cântărește mai greu. Cum se păstrează dovleci întregi • Păstrați dovleceii într-un loc întunecat, răcoros și uscat. • nu le lăsați să se ude sau să înghețe. • dovleceii nu trebuie să se atingă și tulpina trebuie să fie orientată în sus. • dovleacul nu trebuie expus la lumina soarelui și temperatura trebuie să fie între 5 și 15 grade. • soiuri Queensland Blue, Jarrahdale și cele cu piele groasă se păstrează foarte bine (până la 12 luni). Cum se păstrează dovleacul tăiat • fructul trebuie curățat bine: • îndepărtați semințele și miezul • tăiați pielea • tăiați în bucăți și împachetați-le într-o pungă sau recipient Rețetele noastre neobișnuite cu dovleac puteți găsi aici

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)

Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare